Disclaimer

Algemene disclaimer

Alle informatie op de website van Martens en Van Oord heeft een informatief karakter. Alhoewel Martens en Van Oord getracht heeft om deze informatie zo volledig en accuraat mogelijk weer te geven, garandeert Martens en Van Oord niet de juistheid, toepasselijkheid, betrouwbaarheid, tijdigheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. Martens en Van Oord accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade naar aanleiding van het gebruik van de website of de informatie die op de website beschikbaar is.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke andere wijze dan ook, zonder dat Martens en Van Oord voorafgaand schriftelijke toestemming heeft gegeven. Alle rechten zijn voorbehouden aan Martens en Van Oord.

Op deze website staan diverse links naar websites die niet van Martens en Van Oord zijn. Martens en Van Oord is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van andere websites.

Martens en Van Oord behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden te wijzigen.